torsdag 3 februari 2011

På spaning efter den perfekta lägenheten: del 3

När man söker efter lägenhet i Madrid så kan man antingen göra det via nätet, eller så gör man det till en heldagsaktivitet.

Den tar vi! Notering av nummer

Som ni ser ovan så kräver det vissa förberedelser. Rätta kläder, så man inte fryser, samt mobil eller annat hjälpmedel för att anteckna diverse telefonnummer och adresser. Jag rekommenderar mobilkamera + papper och penna - efter 10 lägenheter (och lika många telefonnummer), är det svårt att minnas vilken som var vilken, och var den låg.

Förra veckan hanns det inte med något sökande, men dock hanns det med att gå och se en av lägenheterna. Drömläge vid Palacio Real, och utsikten över la Almudena kommer aldrig att kunna bli bättre - aldrig!

Utsikt från lägenheten som inte hade någon personlighet

Men priset - 1500€ i månaden, samt det faktum att lägenheten led av komplett renons på personlighet (den hade renoverats sönder till något så slätstruket och intetsägande att det inte finns ord att sätta på den), ledde till att vi återigen tackade för oss, och skrattandes gick därifrån.

Jag ska kanske tillägga att det var en lättnad att lägenheten inte var tilltalande. Att drabbas av absolut ha-begär till lägenheter för 15 000 kronor i månaden är en dålig idé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar